E-shop vánoční osvětlení

Recepty na vánoční cukroví se špaldovou moukou. Mlsejte zdravěji!

25. 7. 2024

Věděli jste, že špalda napomáhá dobrému trávení?

Navíc zmírňuje či dokonce zabraňuje tolik nepříjemným migrénám.

Má mnoho blahodárných účinků, proto je obyčejná mouka často nahrazována právě špaldovou.

Pojďte si s námi připravit zdravější verze vánočního cukroví ze špaldové mouky.

Špaldové zrno je také lépe rozpustné ve vodě než pšenice, což tělu usnadňuje lepší strávení špaldy. 

Vzhledem k vysokému obsahu minerálů a vitamínů může pomáhat regulovat metabolismus, zvýšit krevní oběh, zlepšit imunitní systém, snížit hladinu cukru v krvi a snížit špatnou hladinu cholesterolu.

Autor článku Michaela Romanová

Mým koníčkem je samozřejmě psaní, nicméně většinu mého času mi zaberou mí dva synové - rošťáci. Rádi spolu jezdíme na výlety nejenom po okolí. Bydlím v miniaturní vesničce na úpatí Hostýnských vrchů, kde jsem se ráda usadila po rušném životě v Londýně. Večer si ráda sednu s kamarády na dobré pivko nebo třeba s kytarou k ohni a k dobrému jídlu.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

4.7 / 5 (42 hlasů)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *