Jednoduché domácí koule z marcipánu
12. 9. 2025
Tato varianta je naprosto jednoduchá. Chuti se můžeme přiblížit i kombinací polotovarů.
INGREDIENCE
- 200 g marcipánu
- 100 g měkké nugátové čokolády
- 20 g pistácií
- 150 g tmavé čokolády
POSTUP:
- Čokoládu si nakrájíme na malé kostičky.
- Pistácie rozmixujeme, přidáme čokoládu a krátce promixujeme.
- Z těsta tvoříme kuličky, vše obalíme marcipánem.
- Nakonec namočíme do rozpuštěné čokolády a necháme ztuhnout.

Podobné články
Masarykovo cukroví s rumem
Zkuste tentokrát namočit lískové oříšky do rumu a cukroví hned získá úplně nový rozměr. Co budete potřebovat Postup
Kakaové Masarykovo cukroví s vlašskými ořechy
Vynikající varianta Masarykova cukroví ozvláštněná o vlašské ořechy naložené v medovině a kakao. Tenhle recept nás hodně baví! Co budete potřebovat Postup
Tradiční Masarykovo cukroví s lískovými ořechy
Máme pro vás autentický recept na oblíbené Masarykovo cukroví s celými lískovými oříšky. Delikatesa! Co budete potřebovat Postup