Pravidla pečení vánoční štoly
12. 9. 2025
Nejdříve je třeba naložit do rumu všechny ostatní ingredience – rozinky, kandované ovoce, sušené ovoce, ořechy, citrusové kůry apod. Takto naložené suroviny by měly alespoň 12 hodin stát v rumovém nálevu při pokojové teplotě.

Nakládání do rumu
Nejdříve je třeba naložit do rumu všechny ostatní ingredience – rozinky, kandované ovoce, sušené ovoce, ořechy, citrusové kůry apod. Takto naložené suroviny by měly alespoň 12 hodin stát v rumovém nálevu při pokojové teplotě.

Podobné články
Masarykovo cukroví s rumem
Kakaové Masarykovo cukroví s vlašskými ořechy
Tradiční Masarykovo cukroví s lískovými ořechy
Pohankové rohlíčky s polevou z kakaového másla
Vánoční kešu rohlíčky
Veganské marcipánové rohlíčky s čokoládou
Vánoční čokoládové rohlíčky s cukrovou polevou
Slepované máslové rohlíčky v čokoládě