E-shop vánoční osvětlení

Pravidla pečení vánoční štoly

12. 9. 2025

Nejdříve je třeba naložit do rumu všechny ostatní ingredience – rozinky, kandované ovoce, sušené ovoce, ořechy, citrusové kůry apod. Takto naložené suroviny by měly alespoň 12 hodin stát v rumovém nálevu při pokojové teplotě.

čtyři druhy rumu

Nakládání do rumu

Nejdříve je třeba naložit do rumu všechny ostatní ingredience – rozinky, kandované ovoce, sušené ovoce, ořechy, citrusové kůry apod. Takto naložené suroviny by měly alespoň 12 hodin stát v rumovém nálevu při pokojové teplotě.

čtyři druhy rumu

Autor článku Michaela Romanová

Mým koníčkem je samozřejmě psaní, nicméně většinu mého času mi zaberou mí dva synové - rošťáci. Rádi spolu jezdíme na výlety nejenom po okolí. Bydlím v miniaturní vesničce na úpatí Hostýnských vrchů, kde jsem se ráda usadila po rušném životě v Londýně. Večer si ráda sednu s kamarády na dobré pivko nebo třeba s kytarou k ohni a k dobrému jídlu.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

4.3 / 5 (13 hlasů)

Podobné články


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *