Nejlepší chlebíčková pomazánka z tvrdého salámu
12. 9. 2025
Velmi jednoduchá a chutná pomazánka, pokud ji chcete více obohatit, můžete přidat též vejce natvrdo.
Ingredience
- 150 g tvrdého salámu nakrájeného na plátky
- 150 g pomazánkového másla nebo smetanového sýru
- 2 PL majonézy
- sůl, pepř dle chuti
Postup
- Pomocí kuchyňského robotu nakrájejte plátky salámu na malé kousky.
- Přendejte do mísy a přidejte pomazánkové máslo.
- Důkladně promíchejte.
- Přidejte majonézu a opět promíchejte.
- Ochutnejte a v případě potřeby osolte a opepřete.

Podobné články
Poznejte vánoční pivní speciály. Jak chutná kouzlo Vánoc v půllitru?
Víte, co je to vánoční pivo? Jaký je jeho původ a jak se připravuje? Odpovědi nejen na tyto otázky hledejte v našem článku!
Jaké budou letos adventní trhy v Granadě? Program a důležité informace na jednom místě
Jaké budou vánoční trhy v Granadě? Těšit se můžete na místní speciality, bohatý program a ukázky řemesel. Pobaví se dospělí i děti.
Jaké budou letos adventní trhy v Bilbau? Program a důležité informace na jednom místě
Jaké budou vánoční trhy v Bilbau? Těšit se můžete na místní speciality a živou hudbu. Navštívit můžete také veletrh řemesel Gabonart.