Pomerančová poleva
12. 9. 2025
Co budete potřebovat?
- 300 g moučkového cukru
- 3 lžíce horké vody
- 3 lžíce čerstvé pomerančové šťávy
- Pomerančová kůra z půlky pomeranče
Jak na to:
- Pomeranč důkladně omyjte a na jemném struhadle lehce nastrouhejte kůru, ale pozor, ať se vám do ní nedostane bílá část.
- Bílky utřete s moučkovým cukrem a pomerančovou šťávou, přidejte horkou vodu, pomerančovou kůru a důkladně promíchejte.

Podobné články
Masarykovo cukroví s rumem
Zkuste tentokrát namočit lískové oříšky do rumu a cukroví hned získá úplně nový rozměr. Co budete potřebovat Postup
Kakaové Masarykovo cukroví s vlašskými ořechy
Vynikající varianta Masarykova cukroví ozvláštněná o vlašské ořechy naložené v medovině a kakao. Tenhle recept nás hodně baví! Co budete potřebovat Postup
Tradiční Masarykovo cukroví s lískovými ořechy
Máme pro vás autentický recept na oblíbené Masarykovo cukroví s celými lískovými oříšky. Delikatesa! Co budete potřebovat Postup