Pravidla pečení vánoční štoly
12. 9. 2025
Nejdříve je třeba naložit do rumu všechny ostatní ingredience – rozinky, kandované ovoce, sušené ovoce, ořechy, citrusové kůry apod. Takto naložené suroviny by měly alespoň 12 hodin stát v rumovém nálevu při pokojové teplotě.

Nakládání do rumu
Nejdříve je třeba naložit do rumu všechny ostatní ingredience – rozinky, kandované ovoce, sušené ovoce, ořechy, citrusové kůry apod. Takto naložené suroviny by měly alespoň 12 hodin stát v rumovém nálevu při pokojové teplotě.

Podobné články
Masarykovo cukroví s rumem
Zkuste tentokrát namočit lískové oříšky do rumu a cukroví hned získá úplně nový rozměr. Co budete potřebovat Postup
Kakaové Masarykovo cukroví s vlašskými ořechy
Vynikající varianta Masarykova cukroví ozvláštněná o vlašské ořechy naložené v medovině a kakao. Tenhle recept nás hodně baví! Co budete potřebovat Postup
Tradiční Masarykovo cukroví s lískovými ořechy
Máme pro vás autentický recept na oblíbené Masarykovo cukroví s celými lískovými oříšky. Delikatesa! Co budete potřebovat Postup