E-shop vánoční osvětlení

Původní staročeský kuba z trouby

12. 9. 2025

  • Krupky s česnekem, solí, kmínem a lžící sádla uvařte do měkka.
  • Zvlášť uvařte suché houby a nasekejte.
  • Do vymaštěného pekáče pak naklaďte vždy střídavě vrstvu uvařených krupek a vrstvu uvařených hub. Poslední vrstva musí být krupky.
  • Povrch pokropte rozpuštěným sádlem.
  • Pečte v troubě asi 25 minut.
Houbový kuba při přípravě na pekáči
Zdroj: macromagician.wordpress.com

Autor článku Dita Tukan

Jsem milovnice koček, psů, psaní a vánoční atmosféry. Jo a taky cukroví a čokolády. No a z bílých Vánoc se dokážu radovat jako malé dítě. Také ráda vyrábím vánoční dekorace, hlavně ty kompatibilní s domácími mazlíčky, a moc ráda posílám inspiraci dál.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Děkujeme za váš hlas!

4.3 / 5 (24 hlasů)

Podobné články


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *