Svařené bílé víno
12. 9. 2025
I bílé víno v teplé podobě chutná skvěle. Přesvědčte se.
INGREDIENCE
- 1 láhev bílého vína
- 1 hrnek vody
- šťáva z pomeranče
- ½ hrnku bílého cukru
- 2 lžíce medu
- 1 pomeranč
- 1 citron
- 10 hřebíčků
- 4-6 hvězdiček anýzu
- 4-6 ks celé skořice
POSTUP
- Citron i pomeranč si nakrájíme na plátky a dáme do hrnce.
- Přidáme i zbytek všech ingrediencí.
- Vaříme 20 minut.

Podobné články
Masarykovo cukroví s rumem
Zkuste tentokrát namočit lískové oříšky do rumu a cukroví hned získá úplně nový rozměr. Co budete potřebovat Postup
Kakaové Masarykovo cukroví s vlašskými ořechy
Vynikající varianta Masarykova cukroví ozvláštněná o vlašské ořechy naložené v medovině a kakao. Tenhle recept nás hodně baví! Co budete potřebovat Postup
Tradiční Masarykovo cukroví s lískovými ořechy
Máme pro vás autentický recept na oblíbené Masarykovo cukroví s celými lískovými oříšky. Delikatesa! Co budete potřebovat Postup