Červený vinný punč
12. 9. 2025
A zde je známá varianta s červeným vínem.
INGREDIENCE
- šťáva ze 3 citronů
 - 500 ml rumu
 - 1 láhev červeného vína
 - 500 g cukr
 
POSTUP
- Šťávu z citronů smícháme s cukrem a rumem.
 - Necháme odstát při pokojové teplotě.
 - Mezitím si dáme ohřívat víno, a pak přidáme i šťávu s cukrem a rumem.
 - Vaříme při mírném varu tak, aby punč jen probublával.
 

Podobné články
          
      
Masarykovo cukroví s rumem
          
      
Kakaové Masarykovo cukroví s vlašskými ořechy
          
      
Tradiční Masarykovo cukroví s lískovými ořechy
          
      
Pohankové rohlíčky s polevou z kakaového másla
          
      
Vánoční kešu rohlíčky
          
      
Veganské marcipánové rohlíčky s čokoládou
          
      
Vánoční čokoládové rohlíčky s cukrovou polevou
          
      
Slepované máslové rohlíčky v čokoládě