Červený vinný punč
12. 9. 2025
A zde je známá varianta s červeným vínem.
INGREDIENCE
- šťáva ze 3 citronů
- 500 ml rumu
- 1 láhev červeného vína
- 500 g cukr
POSTUP
- Šťávu z citronů smícháme s cukrem a rumem.
- Necháme odstát při pokojové teplotě.
- Mezitím si dáme ohřívat víno, a pak přidáme i šťávu s cukrem a rumem.
- Vaříme při mírném varu tak, aby punč jen probublával.

Podobné články
Masarykovo cukroví s rumem
Kakaové Masarykovo cukroví s vlašskými ořechy
Tradiční Masarykovo cukroví s lískovými ořechy
Pohankové rohlíčky s polevou z kakaového másla
Vánoční kešu rohlíčky
Veganské marcipánové rohlíčky s čokoládou
Vánoční čokoládové rohlíčky s cukrovou polevou
Slepované máslové rohlíčky v čokoládě